Fundat al 1936, continua la seva activitat en el barri de Gràcia. Al 1939 va rebre el seu nom actual CLUB ARIEL.

El Tennis de taula i el Bridge han estat les principals activitats en aquests anys, aconseguint en diverses ocasions títols de campionats nacionals.

El 9 de desembre de 1936 un grup d’ex-alumnes de l’escola Pia Balmes (tancat per motiu de la guerra) i amb el desig de mantenir el contacte com a companys, formaren el Club amb el nom de Pink’s.

El Club constava de dues seccions, l’esportiva i la cultural.

Al setembre de 1937 al Bar Cuberes, de l’actual carrer Gran de Gràcia, numero 26, s’instal·là el primer local social que va permetre reunions continuades fomentant l´ambient de club. A partir d’aquí va néixer el Tennis de taula en aquest local.

El Febrer de 1939, iniciades les gestions per legalitzar l´entitat, no accepten el nom de Pink’s (per semblar d’origen estranger), un destacat literari, Josep Mª López Picó, pare d’un dels fundadors, suggereix el nom d’ARIEL, que es acceptat.

Afiliats a la Federació de Tennis de Taula amb el nom d’ARIEL, ha estat present en totes les competicions oficials de Catalunya, i quan la classificació ho ha permès, a les espanyoles. Aconseguint el Campionat d’Espanya l’any 1952, el campionat de Catalunya els anys 1953,1954 i 1956 en categoria femenina i el 1972 el campionat provincial de Barcelona en categoria masculina.

L`any 1941 va tenir tres equips de futbol organitzant campionats i competicions amistoses entre penyes i entitats esportives.

La secció de Muntanya ha aconseguit èxits fen cims de pics importants d`Espanya i Europa un d’ells el pic del Montblanc i el Campionat d`Espanya de Marxa i Regularitat per parelles.

La secció de teatre ha representat vàries obres, s’organitzaven revetlles, festes de Carnestoltes, concursos fotogràfics, torneigs d’escacs, domino, etc. i destacant el BRIDGE, guanyant un campionat d’Espanya l`any 1976.

Actualment la Secció de Bridge organitza Pools , classes i cursos d’iniciació per socis i simpatitzats.

El Club està obert per a nous socis, més informació Club ARIEL, c/. Maignon 16
Telèfon: 690 624 071 – Barcelona 08024