Benvinguts a la secció de tennis taula del Club Ariel Barcelona.

Si t’agrada el tennis taula i sempre has volgut jugar-hi, aquest és el teu moment. Al Club Ariel tenim grups de tots els nivells on milloraràs la teva tècnica dia a dia. Actualment el club té 6 grups (cada grup entre 15 a 20 jugadors) dividits per nivell de joc (principiant, iniciat, intermig i avançat) i 2 equips federats. La característica principal de la secció de Tennis Taula és la diversió entorn d’una taula de ping pong. Per això, des de l’escola fins als grups seniors, el nostre objectiu és crear un bon ambient d’entrenament on els amics s’ajuden a millorar la seva tècnica dia a dia.

El Club Ariel divideix la seva secció de Tennis Taula en diferents grups d’entrenament:

Grups d’entrenament amb monitor:

ESCOLA: Edat: Jugador/a de 8 a 16 años. Sessions: Un o dos cops per semana. Dies: Dimarts, dijous i divendres: de 18:00h a 19:00h. ADAPTAT: Classes a jugador/a adult/a amb discapacitat. Sessions: Un cop per setmana Dies: Dilluns / Dimarts / Dimecres / Dijous / Divendres Horari: de 10:00 a 11:30h o 11:30h a 13:00h TECNIFICACIÓ: Sessions: Un cop per semana. Dies: Divendres Horari: de 19h a 20:30h Grups: Els grups d’entrenament són de quatre jugadors de nivell similar. CURS: El cursos s’impartiràn de manera puntual durant l’any. Sessions: 4 MasterClass d’una hora i mitja Dies: Divendres Horari: adaptable a la disponibilitat del grup Grups: Maxim quatre jugadors de nivell similar.

Grups d’entrenament sense monitor:

SENIOR: Sessions: Dos cops per semana. Dies: Dilluns i Dimecres / Dimarts i Dijous Horari: de 17:30h a 19h / de 19h a 20:30h / de 20:30h a 22h Grups: Els grups d’entrenament són d’entre deu i dotze jugadors Nivell: Els grups de joc es divideixen en 4 nivells: Principiant / Iniciat / Intermedi / Avançat.

Si vols jugar a Tennis Taula a Barcelona en un club amb un grup del teu nivell, aquest és el teu lloc. Demana informació a hola@clubariel.com o truca al +34 690 62 40 71

For english please contact to: +34 653 52 51 44